Contact

Hieronder een overzicht van veelgestelde vragen. Is je vraag daarmee niet beantwoord, neem dan contact met ons op via het onderstaande contactformulier of - gedurende openingstijden - telefonisch met de winkel via 030 - 662 45 44. 

Veelgestelde vragen

Bezorgd Bierman & Bierman ook (in Utrecht)? 

-Ja, glaswerk kan besteld worden en wordt per pakketpost verzonden naar adressen in Nederland. Voor de verzending via PostNL van een pakket tot 10 kg (en dat zijn een hoop glazen!) betaal je standaard € 6,50. De Track & Trace code van het pakket mailen we je, zodat je het pakket onderweg kunt volgen. 
-Wil je (als particulier) bier bestellen en laten bezorgen in Utrecht en/of omstreken, neem dan contact op via het contactformulier voor de mogelijkheden. Met de Bierman & Bierman bezorgbakfiets leveren we kleine bestellingen in de buurt af. Wil je meer, woon je verder weg of heb je een speciaal verzoek, dan kunnen we eventueel met een auto komen. 


Zijn er ook fusten te koop bij Bierman & Bierman? 
-Ja, maar die hebben we niet op voorraad. De inkoop van fusten gebeurd alleen op bestelling voor u als klant; geeft u aan ons door welk bier in fust u wilt hebben, dan kunnen we een prijsindicatie geven en eventueel de mogelijkheid om te bezorgen met u doornemen. 
-Alleen voor fusten die bij Bierman & Bierman gekocht zijn, geven we statiegeld retour. 

 

Hoe werkt de Bierman&Bierman cadeaubon?
-De Bierman & Bierman cadeaubon is er in € 10,-, € 25,- en € 50,- en is uitsluitend in de winkel aan de Biltstraat 46 verkrijgbaar en inwisselbaar. De bon is na uitgifte 1 jaar geldig; de uiterste inleverdatum staat op de bon weergegeven. De bon moet in eenmaal besteed worden; er wordt geen geld retour gegeven en kan niet ingewisseld worden voor een nieuwe cadeaubon. 

 

Hoe werkt de Bierman & Bierman-spaarkaart? 
-Bij iedere € 10,- die u in de winkel besteed, ontvangt u een stempel op uw Bierman & Bierman-spaarkaart. Bij inlevering van een volle spaarkaart (14 stempels) ontvangt u € 10,- korting op uw volgende besteding of ontvangt u een Bierman & Bierman T-shirt. Emballage en cadeaubonnen zijn uitgesloten van deze actie. Heeft u nog geen spaarkaart, dan kunt u daar bij de kassa naar vragen. 

 

Worden er ook statafels verhuurd bij Bierman & Bierman?
-Ja, Bierman & Bierman heeft een aantal statafels voor de verhuurd. De huurprijs is € 7,50 per tafel voor 3 dagen. Per tafel betaalt u bij het afhalen € 40,- borg. Let op: de borg dient u contant te voldoen bij het afhalen van de tafel(s) in de winkel. 
Belt u a.u.b. met de winkel ( 030 - 662 45 44) om te controleren of de tafel(s) beschikbaar is/zijn en reserveert u ze, dan weet u zeker dat u ze kunt huren. 

 

 

Verkoopt en/of vult Bierman & Bierman ook co2-flessen?
-Nee, op dit moment bieden wij die service helaas niet. 

 

Is Bierman & Bierman op zoek naar nieuw personeel? 

-Nee, momenteel is Bierman & Bierman niet op zoek naar personeel. 

Bierman & Bierman 
Biltstraat 46

3572 BC Utrecht

030 - 662 45 44

 

Openingstijden
- MA   13:00 - 19:00
- DI    11:00 - 19:00

- WO   11:00 - 19:00

- DO   11:00 - 21:00

- VR    11:00 - 19:00
- ZA    10:00 - 18:00

- ZO    13:00 - 18:00  

 


Contactformulier

Heeft u vragen of opmerkingen dan kunt u ons tijdens openingstijden telefonisch bereiken via 030 - 662 45 44. Is het druk in de winkel, dan kan het zijn dat we de telefoon niet (direct) aannemen of dat u even moet wachten.
U kunt ons ook bereiken door onderstaand contactformulier in te vullen. We streven ernaar om binnen 24 uur op uw bericht te reageren.  

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.