Contact

Hieronder een overzicht van veelgestelde vragen. Is je vraag daarmee niet beantwoord, neem dan contact met ons op via het onderstaande contactformulier of - gedurende openingstijden - telefonisch met de winkel. 

Veelgestelde vragen

Bezorgd Bierman & Bierman ook (in Utrecht)? 

-Ja, glaswerk kan besteld worden en wordt per pakketpost verzonden naar adressen in Nederland.
-Wil je (als particulier) bier bestellen en laten bezorgen in Utrecht en/of omstreken, neem dan contact op via het contactformulier.

Zijn er ook fusten te koop bij Bierman & Bierman? 
-Ja, maar die hebben we niet op voorraad. De inkoop van fusten gebeurd alleen op bestelling voor u als klant; geeft u aan ons door welk bier in fust u wilt hebben, dan kunnen we een prijsindicatie geven en eventueel de mogelijkheid om te bezorgen met u doornemen. 
-Alleen voor fusten die bij Bierman & Bierman gekocht zijn, geven we statiegeld retour. 

 

Hoe werkt de Bierman&Bierman cadeaubon?
-De Bierman & Bierman cadeaubon is er in € 10,-, € 25,- en € 50,- en is uitsluitend in de winkel aan de Biltstraat 46 verkrijgbaar en inwisselbaar. De bon is na uitgifte 1 jaar geldig; de uiterste inleverdatum staat op de bon weergegeven. De bon moet in eenmaal besteed worden; er wordt geen geld retour gegeven en kan niet ingewisseld worden voor een nieuwe cadeaubon. 

 

Hoe werkt de Bierman & Bierman-spaarkaart? 
-Bij iedere € 10,- die u in de winkel besteed, ontvangt u een stempel op uw Bierman & Bierman-spaarkaart. Bij inlevering van een volle spaarkaart (12 stempels) ontvangt u € 10,- korting op uw volgende besteding. Emballage en cadeaubonnen zijn uitgesloten van deze actie. Heeft u nog geen spaarkaart, dan kunt u daar bij de kassa naar vragen. 

 

Worden er ook statafels verhuurd bij Bierman & Bierman?
-Ja, Bierman & Bierman heeft een aantal statafels voor de verhuurd. De huurprijs is € 7,50 per tafel voor 3 dagen. Per tafel betaalt u bij het afhalen € 40,- borg. Let op: de borg dient u contant te voldoen bij het afhalen van de tafel(s) in de winkel. 
Belt u a.u.b. met de winkel ( 030 - 662 45 44) om te controleren of de tafel(s) beschikbaar is/zijn en reserveert u ze, dan weet u zeker dat u ze kunt huren. 

Is Bierman & Bierman op zoek naar nieuw personeel? 

-Ja, (update 07-03-2018) Bierman & Bierman is momenteel op zoek naar een vakkenvuller voor de vrijdag(middag) en de zaterdag. Ben je 18+, klantgericht en lust je wel een biertje? Mail dan zo snel mogelijk je motivatie naar info@biermanenbierman.nl of vul het contactformulier op deze website is. 

Bierman & Bierman 
Biltstraat 46

3572 BC Utrecht

030 - 662 45 44

 

Openingstijden
- MA   13:00 - 19:00
- DI    11:00 - 19:00

- WO   11:00 - 19:00

- DO   11:00 - 21:00

- VR    11:00 - 19:00
- ZA    10:00 - 18:00

- ZO    13:00 - 18:00  

 


Contactformulier

Heeft u vragen of opmerkingen dan kunt u ons tijdens openingstijden telefonisch bereiken via 030 - 662 45 44. Is het druk in de winkel, dan kan het zijn dat we de telefoon niet (direct) aannemen of dat u even moet wachten.
U kunt ons ook bereiken door onderstaand contactformulier in te vullen. We streven ernaar om binnen 24 uur op uw bericht te reageren.  

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.