Cadeaus

Ben je op zoek naar een origineel biercadeau voor een vriend(in), familielid, teamgenoot, docent, trainer, collega of werknemer, dan is er volop mogelijkheid bij Bierman & Bierman. Denk bijvoorbeeld aan een kleinigheidje van een paar euro of een goedgevulde rieten mand of houten kist, een sixpack van jute of karton met eventueel met een bijbehorend bierglas. 
Er staat altijd het een en ander voor je klaar in de winkel, maar een cadeau volledig naar wens samenstellen kan natuurlijk ook! Daarvoor hebben we een groot assortiment van kisten, mandjes e.d. klaarstaan. Liever gewoon in een cellofaan? Geen probleem! We pakken het met alle zorg en liefde voor je in!

 

Werkgevers: een origineel bierpakket als kerstpakket! 

Voor werkgevers die hun personeel willen verrassen met een origineel kerstpakket met speciaalbier gaan we ook dit jaar weer aan de slag. Alle geschenken worden volledig naar wens ingevuld met speciaalbier en eventueel andere lekkernijen; denk bijvoorbeeld aan bierbrood om zelf te maken, een zakje ambachtelijke nootjes en een heerlijk stukje Utrechtse Oudegrachtkaas. We werken zoveel mogelijk samen met andere lokale ondernemers en streekproducten. Zo kunnen we ook een volledig Utrechts kerstpakket voor je samenstellen.
Kiest het personeel liever zelf iets uit? Kies dan voor een Bierman & Bierman-cadeaukaart!

Mocht dat de wens zijn, dan bezorgen we de pakketten bij uw onderneming in de buurt.  Gaat het om een groter aantal (10+) pakketten met meer dan alleen speciaalbier, dan vragen we om tijdig de bestelling te plaatsen. In de drukke november- en decembermaand houden we minimaal 2 weken levertijd aan, maar we overleggen graag over de mogelijkheden. 

 

Nieuw! De Bierbrouwpakketten van de Brouwbroeders!


Altijd al je eigen bier willen brouwen? Je eigen 5 liter tripel, ipa of Belgisch blond maak je gemakkelijk zelf met het bierbrouwpakket van de Brouwbroeders. Geheel compleet met de thermometer een zeef; het enige waarvoor je zelf moet zorgen is een pan en een klein beetje inzet! 

De voorraad van de brouwpakketten is beperkt, dus wees er snel bij. Direct een pakket reserveren en later deze week ophalen? Stuur een bericht via het contactformulier of mail via info@biermanenbierman.nl