Cadeaus

Ben je op zoek naar een origineel biercadeau voor een ander of jezelf, dan is er bij Bierman & Bierman volop keuze. Denk bijvoorbeeld aan een kleinigheidje zoals een trio bokbier, een bierbox met 6 Utrechtse bieren, een 'Rondje Utrecht', een pet of een pakket bieren (4 of 6 stuks) van de brouwende Utrechtse broers VandeStreek of een Bierman & Bierman tas of T-shirt. Zelf een pakket samenstellen in een mand of een houten kistje, een sixpack van jute of karton en met een bijbehorend bierglas kan natuurlijk ook.

 

In de winkel staat er altijd wat voor je klaar, maar een cadeau volledig naar wens samenstellen kan natuurlijk ook! Daarvoor hebben we een groot assortiment van kisten, mandjes e.d. klaarstaan. Liever gewoon in een cellofaan? Geen probleem! We pakken het met alle zorg en liefde voor je in!


Werkgevers: een origineel bierpakket als kerstpakket! 

Voor werkgevers die hun personeel willen verrassen met een origineel kerstpakket met speciaalbier gaan we ook dit jaar weer aan de slag. Alle geschenken worden volledig naar wens ingevuld met speciaalbier en eventueel andere lekkernijen; denk bijvoorbeeld aan bierbrood om zelf te maken, een zakje ambachtelijke nootjes en een heerlijk stukje Utrechtse Oudegrachtkaas. We werken zoveel mogelijk samen met andere lokale ondernemers en streekproducten. Zo kunnen we ook een volledig Utrechts kerstpakket voor je samenstellen.
Kiest het personeel liever zelf iets uit? Kies dan voor een Bierman & Bierman-cadeaukaart!

Mocht dat de wens zijn, dan bezorgen we de pakketten bij uw onderneming in de buurt.  Gaat het om een groter aantal (10+) pakketten met meer dan alleen speciaalbier, dan vragen we om tijdig de bestelling te plaatsen. In de drukke november- en decembermaand houden we minimaal 2 weken levertijd aan, maar we overleggen graag over de mogelijkheden. 


BIERBROUWPAKKETTEN VAN DE BROUWBROEDERS

 

Nieuw! De Bierbrouwpakketten van de Brouwbroeders!


Altijd al je eigen bier willen brouwen? Je eigen 5 liter tripel, ipa, stout, weizen of Belgisch blond maak je gemakkelijk zelf met het bierbrouwpakket van de Brouwbroeders. Geheel compleet met de thermometer en zeef; het enige waar je zelf nog voor moet zorgen is een pan, tijd en plezier.

 

De voorraad van de brouwpakketten is beperkt, dus wees er snel bij. Direct een pakket reserveren en later deze week ophalen? Stuur een bericht via het contactformulier of mail via info@biermanenbierman.nl