Bierproeverij

Maandelijks zijn er bierproeverijen in de winkel gepland waar iedereen zich voor kan aanmelden.

 

De bierproeverijen zijn gepland op 

   zaterdag 23 maart

   zaterdag 20 april
   zaterdag 25 mei 

   zaterdag 22 juni

 

 

Er zijn nieuwe proeverijen met open inschrijving gepland in de winkel op bovengenoemde data. Voor deze proeverijen kan iedereen zich - let op: er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar - in de winkel of via een mail naar info@biermanenbierman.nl aanmelden!

> De inschrijving voor de proeverij van zaterdag is geopend tót uiterlijk de woensdag ervoor, tenzij de proeverij voortijdig al vol zit! 

 

De proeverijen beginnen om 19:00 uur en zullen rond 22:30 uur eindigen. Er worden 6 tot 8 bieren geproefd en natuurlijk zijn er ook hapjes, stokbrood en zoutjes. Inschrijving kost € 23,50 per persoon. 

Inschrijven kan in de winkel, maar ook via het contactformulier op deze website (zie: Contact) of door een mail te sturen naar info@biermanenbierman.nl. Vermeld in het contactformulier/de mail het aantal mensen dat je wilt inschrijven en laat ons ook weten of er speciale allergie- en/of dieetwensen van toepassing zijn waarmee wij rekening moeten houden. Per mail krijg je dan een factuur voor de inschrijving die je per bank kunt overmaken. Zodra het bedrag bij Bierman & Bierman binnen is, is de inschrijving definitief. 

  

EIGEN PROEVERIJ
Bij Bierman & Bierman ben je aan het juiste adres voor een eigen bierproeverij op maat en op een door jou gekozen datum en locatie voor bijvoorbeeld een vriendengroep, team, dispuut, familiegelegenheid of verjaardag. Je beslist zelf welke bieren er geproefd worden of stelt alleen het budget vast waarna je je laat verrassen.
Neem voor meer informatie contact op via telefoon of mail naar proeverijen@biermanenbierman.nl! Let op: i.v.m. de voorbereidingen e.d. is het noodzakelijk om de aanvraag minimaal twee weken alvorens de gewenste datum geplaatst te hebben.